Har du ett tryckprojekt du behöver hjälp med?

Beställ direkt
Kontakta oss

Om oss

Hos oss är du som kund alltid i fokus. Som det familjeföretag vi är, vet vi att ingenting är viktigare än relationer. När du väljer oss väljer du därför en trygg och pålitlig partner. Här har du en kontaktperson som ansvarar för samtliga dina projekt och håller en nära kontakt med dig. Tillsammans kommer ni fram till den allra bästa lösningen för dig och ditt företag.

Hos oss hittar du bara tryckprodukter och skyltar utförda med stor omsorg och noggrannhet. Vi är ett välkänt kvalitetstryckeri och våra produkter och rutiner ska inte förväxlas med enklare kopiering.

Gävle Offset grundades 1962. Mycket har förändrats sedan dess men inte vår syn på kvalitet och service. Vi har hjälpt företag med trycksaker i över 50 år. Det tänker vi fortsätta med.

Gävle Offset är medlem och delägare i Intercopy. En kedja av samverkande privata fullservicebolag inom print, expo, IT och logistik med svårslagen bredd i utbudet. Hos oss får du lokal service med nationell styrka.

Vår historia

Sedan 1985 finns vi på Södra skeppsbron i Gävle. En modern grafisk produktionsanläggning i ett klassiskt industriområde. Originalproduktion, digitaltryck, offsettryck, bokbinderi, distribution och lagerhantering under ett tak. 2010 förvärvades ett annat klassiskt gävleföretag Fotografen i Gävle AB. I och med det blev skyltar, mässmaterial, flaggor och andra storformatsproduktioner en naturlig del i vår produktion. 2011 fann vi våra själsfränder i Stockholm, Temo Mailer AB, och ett omfattande samarbete påbörjades.

Utvecklingen går framåt. det går däremot inte våra värderingar. De är exakt de samma som under 1960-talet. Ägarna till Gävle Offset, Leif Jansson, Joel Wallman och Martin Hedberg är alla verksamma i företaget.

Vår samarbetspartner Temo Mailer

Under 2012 inledde vi ett långsiktigt samarbete med tryckeriet Temo Mailer i Stockholm. Samarbetet har visat sig mycket lyckat och tillsammans kan vi erbjuda dig som kund ett av marknadens mest intressanta produktutbud. De båda familjeföretagen Gävle Offset och Temo Mailer värdesätter relationer högst och är din pålitliga leverantör; du är välkommen att handla tryckt hos oss!