Nyhetsarkiv2019-07-10T09:57:03+02:00

Gävle Offset investerar i storformatsproduktion

Gävle Offset satsar på sin storformatsproduktion. Hela maskinparken byts ut till det modernaste och bästa som finns på marknaden.

Med en planskrivare från Jetrix trycker vi med Led Uv teknik i 8 färger + 2 x vitt på framförallt hårda material. Kvaliteten är fantastisk.

I Rullskrivaren Jetrix LXiR190 skriver vi i 5-färger med Led Uv-teknik  från rulle till rull på mjuka material. Den här tekniken har inte varit möjlig förut men öppnar nu upp nya möjligheter. Helt perfekt för banderoller, vepor till mässor och husfasader, back drops, monterlösningar, roll ups och liknande. Funkar lika bra utomhus som inomhus. Båda Jetrix maskinerna printar med Konica Minoltas välkända printhuvuden.

Med Epson SureColor S80600 tar vi dekal och etikettproduktionen till en ny nivå. I en HP pagewide 5000 slutligen har vi redskapet för idrottsföreningar, butiker, skolor mm. Färgutskrifter snabbt och med bra pris.

För efterbehandling av allt printat material använder vi ett skärbord från I Echo. Skärning, bigning och håltagning sker med stor precision och elegans.

Sammantaget är vi glada över att kunna erbjuda formgivare, fastighetsägare, företag och offentlig verksamhet skyltar, dekaler, fondväggar, profilmattor, flaggor, banderoller, affischer, roll up mm med hög kvalitet.

Välkommen att kontakta oss för mer information och förslag

By |Nyheter|

Tryck det du behöver, när du behöver

Det kallas Print on Demand Tryck det du behöver, när du behöver. Med våra produktions och distributionslösningar får du ordning på ditt marknadsmaterial. Vi hjälper Cibes Lift Group i deras kommunikation med kunder och dotterbolag. Med en kundanpassad webbportal, moderna tryckmetoder och väl fungerande distributionstjänster levererar vi det som behövs.

By |Nyheter|

Nu ljusnar det!

Fräscha upp din skyltning till våren! Tala med oss om nya menyer, skyltar och dekaler. Vi hjälper dig snabbt och enkelt!

Information om Arkitektkopia I Gävles konkurs
Vi har förvärvat Arkitektkopia i Gävle efter konkursen och kommer att fortsätta producera alla jobb. Bland annat satsar vi på ritningar.

Kontakta Lars Weiring, 026 66 25 03, lars.w@gavleoffset.se

By |Nyheter|
Till toppen