Gävle Offset satsar på sin storformatsproduktion. Hela maskinparken byts ut till det modernaste och bästa som finns på marknaden.

Med en planskrivare från Jetrix trycker vi med Led Uv teknik i 8 färger + 2 x vitt på framförallt hårda material. Kvaliteten är fantastisk.

I Rullskrivaren Jetrix LXiR190 skriver vi i 5-färger med Led Uv-teknik  från rulle till rull på mjuka material. Den här tekniken har inte varit möjlig förut men öppnar nu upp nya möjligheter. Helt perfekt för banderoller, vepor till mässor och husfasader, back drops, monterlösningar, roll ups och liknande. Funkar lika bra utomhus som inomhus. Båda Jetrix maskinerna printar med Konica Minoltas välkända printhuvuden.

Med Epson SureColor S80600 tar vi dekal och etikettproduktionen till en ny nivå. I en HP pagewide 5000 slutligen har vi redskapet för idrottsföreningar, butiker, skolor mm. Färgutskrifter snabbt och med bra pris.

För efterbehandling av allt printat material använder vi ett skärbord från I Echo. Skärning, bigning och håltagning sker med stor precision och elegans.

Sammantaget är vi glada över att kunna erbjuda formgivare, fastighetsägare, företag och offentlig verksamhet skyltar, dekaler, fondväggar, profilmattor, flaggor, banderoller, affischer, roll up mm med hög kvalitet.

Välkommen att kontakta oss för mer information och förslag